Hibiscus and Honey Firming Cream Review: Bäst mot celluliter? (2024)

I denna recension

  • Översikt
  • Snabba fakta
  • För-och nackdelar
  • Hur fungerar det?
  • Ingredienser
  • Hur applicerar du det?
  • Återbetalningspolicy
  • Folk frågar också
  • Recensioner
  • Jämförelse
  • slu*tlig

Vad är Hibiscus and Honey Firming Cream?

Hibiscus and Honey Firming Cream är en naturlig kräm från det koreanska skönhetsföretaget Proot. Den lovar att strama upp huden, jämna ut ålderstecken, ge återf*cktning och i synnerhet eliminera celluliter.

Ingredienserna är alla ekologiska och märket påstår sig vara grymhetsfritt, men är inte Leaping Bunny-certifierade. Det finns dock ingen officiell sida, och krämen är inte allmänt tillgänglig.

Snabba fakta

Proot Hibiscus och Honey Firming Cream

Bäst för:Borttagning av celluliter
Använder:Eliminera celluliter, stramar upp huden, återf*cktar, minskar inflammation, reparerar hudbarriärskador, skyddar mot UV-strålar
Aktiva ingredienser:Hibiskusblomma, Honung, Tea Tree, Kollagen, Centella Asiatica, Rosmarin, Camellia Sinensis Leaf
Pris:Cirka $25 beroende på återförsäljare
Om varumärket:Det koreanska skönhets- och hudvårdsföretaget Proot

Hibiscus and Honey Firming Cream Review: Bäst mot celluliter? (1)

För- och nackdelar med Hibiscus and Honey Firming Cream

Fördelar

  1. Hibiscus och Honey Firming Cream kan eliminera celluliter.
  2. Tillverkaren lovar att den är lämplig för alla hudtyper, inklusive känsliga.
  3. Denna kräm kan strama upp huden och släta ut rynkor och linjer.
  4. Det kan återf*ckta och eliminera torr hud.
  5. Proot Hibiscus och Honey Firming Cream kan reparera skador på hudbarriären.

Nackdelar

  1. Det finns ingen officiell sida för Honey and Hibiscus Firming Cream.
  2. Krämen kan fungera bra för vissa, och mindre för andra.
  3. Vissa användare sa att de utvecklade hudutslag.

Hur fungerar hibiskus- och honungskräm?

Hibiscus and Honey Skin Firming Cream är rik på näringsämnen och antioxidanter som ökar hudens hälsa och tar bort fria radikaler, för lägre nivåer av oxidativ stress. Detta kan reparera hudbarriärskador och erbjuda anti-aging egenskaper.

En recension i Journal of Dermatological Sciences undersökte antioxidanternas anti-aging hudvårdsegenskaper [1] .

Denna cellulitkräm med hibiskus och honung innehåller ingredienser med lite koffein, som Camellia Sinensis, som förbättrar cirkulationen för en friskare hud. Det hjälper till att bryta ner fettcellerna som utgör celluliterna och kan gradvis minska dess utseende.

En artikel från den 13:e International Commodity Science Conference diskuterade användningen av koffein för att minska celluliter i bodylotion [ 2] .

Hibiscus and Honey Skin Firming Cream har kollagen som stramar upp huden, jämnar ut till ytan för att bli av med rynkor, linjer och celluliter. Den har några återf*cktande ingredienser som återf*cktar och kan minska torr, flagnande hud.

En studie i Journal of Medicinal Food drog slu*tsatsen att kollagenpeptider positivt påverkade celluliters morfologi [3] .

Honung och Hibiscus Firming Cream har antiinflammatoriska egenskaper som kan minska rodnad och svullnad, och antimikrobiella medel som kan döda skadliga bakterier.

Annons

*Alla individer är unika. Dina resultat kan och kommer att variera.

Ingredienser för Hibiscus och Honey Skin Firming Cream

Dessa är några av de primära aktiva ingredienserna:

Hibiskusblomma

Denna blomma är djupt återf*cktande och hjälper huden att behålla f*ckt. Det gör huden fyllig, vilket kan jämna ut linjer, rynkor och celluliter. Hög i antiinflammatoriska medel, kan det minska rodnad och svullnad.

Hibiscus har potenta antioxidanter som kallas antocyaniner som reparerar hudskador och erbjuder anti-aging fördelar. En studie i National Library Of Medicine visade att hibiskusblomma minskade inflammation och läkte UV-skador [4] .

Te träd

Detta är en mycket antiinflammatorisk olja som kan minska hudsvullnad och rodnad och läka vissa hudåkommor. Det innehåller mycket antimikrobiella medel som kan förstöra skadliga bakterier.

Tea tree oil återf*cktar också huden och den ger lugnande fördelar. En recension i International Journal of Dermatology diskuterade de dermatologiska fördelarna och tillämpningarna av tea tree oil [5] .

Centella Asiatica

Även kallad Gotu Kola, denna växt är mycket hög i triterpensyror som hjälper till att bryta ner celluliter under huden och kan också behandla åderbråck.

De har antiinflammatorisk och antioxidant aktivitet och kan läka sår och reparera hudbarriärskador. En studie i Indian Journal of Pharmaceutical Sciences visade de återf*cktande och antiinflammatoriska fördelarna med Centella asiatica [ 6]

Honung

Honung har antibakteriella egenskaper som dödar skadliga mikrober på huden och antiseptiska medel som hjälper till att läka sår och hudskador. Det kan eliminera fet hud och behandla akne och andra tillstånd.

Den drar också till sig f*ckt för att återf*ckta och fyllig huden, eliminerar torrhet och jämnar ut linjer som hänvisas till i innehållet i Ikaria Beauty Ageless Beauty Balm . En recension i Journal of Cosmetic Dermatology undersökte de viktigaste fördelarna med honung inom dermatologi [7] .

Hur applicerar du det?

Börja med att rengöra huden noggrant, ta sedan en generös mängd av krämen och applicera den på de områden av din kropp du vill behandla. Massera in tills det är helt absorberat. För optimalt resultat, använd 2-3 gånger om dagen.

Annons

*Alla individer är unika. Dina resultat kan och kommer att variera.

Vad är återbetalningspolicyn?

Det finns ingen officiell webbplats, så företaget har ingen returpolicy. Om du köper från en annan återförsäljare som Amazon och Snapklik bör deras policy täcka dig. Läs den dock noga innan du köper.

Hibiskus och honungsuppstramande kräm – folk frågar också

F: Fungerar Hibiscus and Honey Firming Cream?

S: Denna uppstramande kräm med hibiskus och honung består av en blandning av ingredienser som kan minska uppkomsten av celluliter samtidigt som den ökar hudens återf*cktning. Andra ingredienser kunde dock ha använts. Det kan fungera, men det kan finnas bättre krämer för ett bra pris.

F: Var kan man köpa Hibiscus and Honey Firming Cream?

S: Du kan köpa Hibiscus and Honey Firming Serum från några onlinesajter som Amazon och Etsy men är inte allmänt tillgängligt. Priset är cirka $25 beroende på var du gör ditt köp.

F: Vem gör hibiskus- och honungsförstärkande kräm?

S: Tillverkaren av denna uppstramande kräm med hibiskus och honung är det koreanska skönhetsföretaget Proot. De erbjuder en rad hudvårds- och kosmetiska produkter. De verkar inte ha en officiell sida för tillfället, och det finns inte mycket information om dem online.

F: Vad skiljer detta varumärke från konkurrenterna?

S: Hibiscus and Honey Firming Cream verkar vara en kvalitetsprodukt, även om ingredienslistan inte skiljer sig mycket från andra liknande produkter. Det finns också andra potenta organiska ämnen som de kunde ha inkluderat. Priset är ganska rimligt för marknaden.

F: Har det biverkningar?

S: Formulan är generellt säker och innehåller endast ekologiska ingredienser. Medan tillverkaren hävdar att den är lämplig för alla hudtyper, nämnde några av recensionerna för Hibiscus och Honey Skin Firming Cream att de har hudreaktioner som rodnad och klåda.

Vad säger recensionerna av Hibiscus and Honey Firming Cream

Recensionerna av Hibiscus och Honey Firming Cream var på det hela taget ganska bra, även om det fanns en rad åsikter. Många användare tyckte att krämen var mycket återf*cktande och något effektiv för att minska celluliter.

Men andra fick få fördelar och sa att det inte var värt kostnaden. Här är ett urval av några av recensionsinläggen för Hibiscus och Honey Firming Cream, för att ge dig en uppfattning om den allmänna feedbacken:

Doftar fantastiskt

Det visar sig att detta faktiskt är en ganska trevlig f*cktkräm. Jag vet inte om de uppstramande eller lyftande effekterna av det, men min hud känns mjukare och det är definitivt ett plus ... jag har superkänslig hud.

Även om detta inte är en produkt som jag använder varje dag, varvar jag den med en rak f*cktkräm, jag tror att jag skulle kunna använda den en gång varje dag och vara okej. Okej. Sammantaget, om du inte har superkänslig hud är detta förmodligen en bra produkt för dig. – Jules

Fungerar inte

Slöseri med pengar. Fungerar inte. Såg ingen förändring efter 30 dagar. – Jeannie H.

Mycket återf*cktande

Används som kroppslotion och är mycket återf*cktande. Känns inte tungt och lite räcker långt. Mycket trevlig, lätt doft. Har använt det i några veckor nu och är nöjd med resultatet hittills. – Kund

Hur jämförs det med andra märken?

varumärkePrisAktiva ingredienserReturpolicy
HerSolution Sculpt Scrub$49.99Vitamin C, Nyponfröolja, Panthenol, Niacinamid, Aloe Vera, Valnötsskalspulver, Lavendelblomvatten, Kaffe Arabica-extrakt, Kokosolja, Citrongräsolja, Hydrolyserat veteprotein, Betain, Kaolinlera, Glycerin67 dagars returrätt
Beverly Hills MD Crepe Correcting Body Complex$64Pyrus Malus (äpple) frukt, Avena Sativa, Aloe Leaf Juice, Natriumhyaluronat, Sandelträextrakt60-dagars pengarna-tillbaka-garanti
MAELYS Cosmetics B-FLAT Belly Firming Cream$45Avokadoextrakt, Sheasmör, Guarana, Kakaofrösmör, Pink PepperSlim60 dagars returrätt

Hibiskus och honungsuppstramande kräm – sista

Hibiscus and Honey Firming Cream är en ekologisk kräm som är särskilt utformad för att jämna ut celluliter på huden, samt erbjuda återf*cktande och anti-aging fördelar. Formulan innehåller kvalitetsingredienser, men det finns andra som de kunde ha inkluderat.

Recensionerna av Proot Hibiscus And Honey Firming Cream var endast måttligt positiva. Det var en hel del kunder som gillade produkten och tyckte att den var till hjälp för att minska celluliter och återf*ckta huden. Andra sa att det hade inga eller få fördelar.

Hibiscus Honey Firming Cream-formel innehåller endast ekologiska ingredienser och bör vara säker för de flesta användare. Vissa nämnde dock att de hade en hudreaktion, så överväg att göra ett lapptest innan användning. Om du upplever symtom, slu*ta använda krämen och kontakta en hudläkare vid behov.

NästaRecensioner av Cellinea

Hibiscus and Honey Firming Cream Review: Bäst mot celluliter? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated:

Views: 6323

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.