Nokta Makro Simplex + | Gratis verzending (2024)

Nokta Simplex + Metaaldetector

Met de nieuwste update geleverd voor nog betere prestaties. Eenvoudig genoeg voor beginners, maar indrukwekkend genoeg voor experts! De Nokta Makro Simplex plus is een van onze meest populaire metaaldetectoren, en daar is een goede reden voor. De Simplex + is direct uit de doos gemakkelijk te gebruiken en vindt objecten die andere metaaldetectoren achterlaten.

Eigenschappen van de Nokta Makro Simplex plus

De Nokta Makro Simplex plus is goedkoper dan de meeste metaaldetectors, maar presteert als een high-end detector. Hij is licht van gewicht en compact genoeg om in een rugzak te passen. U kunt de Simplex kopen met of zonder draadloze hoofdtelefoon.

  • De Nokta Makro Simplex+ is de ideale metaaldetector voor beginners, door de eenvoudige bediening in combinatie met de simpelweg niet te evenaren functies en specificaties in deze prijsklasse.
  • Het is de goedkoopste onderwater metaaldetector in de markt tot 650 euroop het gebied van onderwater metaaldetectors.
  • De ideale (extra) metaaldetector voor de huidige landzoekers die de stap naar onderwater / waterdichtheid nu i.v.m. de prijs eindelijk durven te maken.
  • De Nokta Makro Simplex plus is een ideale metaaldetector als 2e back-up detector voor ervaren zoekers.

Waterdicht tot 3 meter onderwater

Het is ongelofelijk, maar dat kan met deze Nokta Makro Simplex + detector! In combinatie met de vibratiefunctie zult u vele vondsten van onderwater naar boven halen. Op het geheel waterdichte display kunt u desgewenst de informatie over het object aflezen, alvorens deze op te graven. Ook na het zoeken kunt u de detector onder de kraan of douche gemakkelijk afspoelen. Een regenbui is ook geen enkel probleem voor de Simplex plus.

Inschuifbaar van 63 cm tot 132 cm

U kunt de Nokta Makro Simplex + heel eenvoudig compact en klein in elkaar schuiven en transporteren. Hij past in uw fietstas, rugtas, op de hoedenplank en zelfs in de volle auto! U kunt de Simplex eenvoudig in en uitschuiven tot een maximale lengte van 132 cm.

Verlichting

De Nokta Makro metaaldetector beschikt over display verlichting, toetsen verlichting, en zelfs over een zoekspoel verlichting! Kortom, alles wat u nodig heeft om de donkere avonden in het najaar door te komen.

Draadloze vrijheid met de Nokta Makro Simplex +

Er is geen audio vertraging tussen de detector en de hoofdtelefoon. De draadloze hoofdtelefoon van de detector biedt een heldere en precieze reactie op zelfs de kleinste objecten. heb je nog nooit met een draadloze hoofdtelefoon gezocht? Bereid je dan maar voor op veel effectiever zoeken! Met de draadloze hoofdtelefoon zit je niet vast aan de detector. De hoofdtelefoon is volgens veel van onze klanten erg comfortabel om te dragen.

De Green Edition hoofdtelefoon is in dit pakket niet inbegrepen! Deze hoofdtelefoon is wel inbegrepen bij hetSimplex+ WHP pakket.

Voorzien van alle belangrijke functies!

De Nokta Makro Simplex + Metaaldetector is een gebruiksvriendelijke detector die alle hoogwaardige kernfuncties bevat die u zich zou kunnen wensen. Deze detector is waterdicht tot 3 meter je kunt beginnen met het zoeken op het strand of in ondiepe meren en vijvers zodra je hem uit de doos haalt. Met zowel vibratie- als audiotoonsignalen mis je nooit een object als je op zoek bent in het water of op het land. De meegeleverde 2,4 GHz Green Edition draadloze hoofdtelefoon is perfect voor op het land, maar als je wilt duiken kan je ook kiezen voor een waterdichte hoofdtelefoon van Nokta Makro.

De voorgeprogrammeerde zoekstanden van de Nokta Makro Simplex +:

Alle Metalen: De "All Metal" -modus op de Simplex metaaldetector betekent dat er niets wordt uitgefilterd. Het herkent alle soorten metalen, inclusief veel rotzooi. Deze modus op de Simplex biedt ongelooflijke diepte met behoud van uitstekende onderscheiding en VDI indicatie. Je zult de simplex wel goed moeten balanceren.

Park 1 en 2 stand: De "Park" -modus op de Nokta Makro Simplex plus is effectief in het scheiden van de verborgen objecten op locaties met veel rotzooi. Het vindt de goede dingen, zelfs als het is omgeven door is door rotzooi. De park modus maakt gebruik van een drietonige detectiemodus, wat betekent dat de tonen verschillend zijn voor verschillende soorten metaal. Over het algemeen zijn de lage tonen ijzer, midden tonen zilver en hoge tonen waardevollere metalen.

Akker: De "Akker" -modus is een geweldige keuze voor het zoeken naar oudheden, sieraden en munten. Je krijgt weinig tot geen ongewenste signalen dankzij de twee tonige audio. Ferro- en non-ferrometalen zijn gemakkelijk te onderscheiden. Landbouwvelden, bossen en locaties met weinig verstoring daar werkt de Akker modus het best!

Strand: De strandmodus van Makro Simplex plus blinkt uit in zoute, natte zandomstandigheden. Met het vermogen om een ​​grondbalans te maken tussen het bereik van 0-99,8 terwijl grondruis en ferro-doelen worden genegeerd, is de Nokta Makro Simplex in staat objecten effectief te lokaliseren, zelfs op de meest gemineraliseerde stranden. Met deze instelling kun je ijzeren en soortgelijke objecten negeren en grondbalans uitvoeren op elk type grond.

Leveringsomvang

1- Nokta Marko Simplex plus Metaaldetector

2- Waterdichte DD-zoekschijf 28cm met beschermkap

3- USB oplaad en datakabel

4- 6,3mm hoofdtelefoon adapterkabel

5- Handleiding, en 2 jaar garantie

Optioneel bij de Nokta Makro Simplex +

Waterdichte hoofdtelefoon voor de Simplex+

Nokta Makro Simplex +  | Gratis verzending (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated:

Views: 5443

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.